400PAC
Gebruikersnaam: Wachtwoord: Onthoudt mij

Het ontstaan van de groep
 
De groep 400/Mila PAC groep is een groep die in 2004 is ontstaan vanuit een aantal individule atleten die zich op verschillende onderdelen hadden gespecialiseerd. O.a. 400 meter, 400horden, 800 meter en een aantal talentvolle junioren, vooral sprinters. De 400/Mila PAC groep is de laatste 5 jaar sterk van samenstelling gewijzigd, de groep bestaat nu uit jonge Mila atleten die zich aan het ontwikkeling zijn op met name de middenafstand. Daarnaast zijn er de laatste 2 jaar een aantal atleten zich gaan richten op de steeple. De laatste jaren zijn door veel atleten goede successen geboekt met podium plaatsen tijdens de Nederlandse Kampioenschappen zowel indoor als outdoor. Vorig jaar is heet eerste inernationale succes geboekt tijdens de EJOF door Diane van Es. 
 

De atleten

Op dit moment bestaat de groep uit ongeveer 35 atleten variërend in de leefdijd van 15 tot 45 jaar. Deze atleten  specialiseren zich op met name de Mila nummers en daarnaast op de steeple onderdelen.
Door de breede samenstelling van de groep, ontstaat er een zeer grote kruisbestuiving tijdens de trainingen tussen de verschillende atleten. Het zeer grote positief gevolg hiervan is dat de atleten van elkaar leren en elkaar sterker maken.

Vanaf 1 januari 2012 is er ook een Mila jeugdgroep samengesteld uit talentvolle C/D junioren.

 

Begeleiding

De begeleiding bestaat op dit moment uit: 
Hoofdtrainer:                          Martien Droog:
Trainer Specialisatiegroep:    Martien Droog:
Trainer Wedstrijdgroep:        
Gerard Droog:
Trainer C/D groep:                 Karijn van Es / Corinde van Es;
Assistent trainer:                    Jim Ruter

Mobiliteit en kracht:                Kees van Es / Joop Ruter
Masseur:                                Arno Ruiter

Medische begeleiding:           PAC medische begeleiding.

Wilt u meer weten, neem dan gerust contact met ons op (martiendroog@gmail.com)